Innovitaskolans 28 rektorer står utomhus.

Årets Team 2021

Bland AcadeMedias drygt 17 500 medarbetare har Innovitaskolans 28 rektorer tagit hem vinsten Årets Team 2021.

Efter ett intensivt år av att tillsammans ta fram och forma Innovitaskolan och våra gemensamma pedagogiska koncept för att därefter införa de nya arbetssätten på skolan, allt med varandras stöd och samarbete mellan de olika skolorna, har våra rektorer gjort sig minst sagt väl förtjänta av vinsten. 

Motiveringen lyder:

"Det här priset delas ut till ett team där det finns ett gott samarbete, tillit, ömsesidigt lärande och respekt. Teamet har haft fokus på utveckling och innovation som ska leda till en förbättring i verksamheten. Varje individ har bidragit med sin unika kompetens men också till helheten. Och det är så det här teamet har blivit riktigt framgångsrikt.”

-Så glädjande att våra rektorer blir uppmärksammade för det fantastiska engagemang, skicklighet och samarbete som de visat under utvecklingen och lansering av Innovitaskolan, säger utbildningsdirektör Jessica Mozakka.

För att fira detta planeras nu rektorsmötet i september med en gemensam vandring i Jämtlandstriangeln! För vilket sätt kan vara bättre att fira på än att ta sig an ännu en utmaning tillsammans?