×
 

Nöj dig bara med det bästa

Kanske är ni nyfikna på vad mer skolvärlden har att erbjuda, något som skulle passa just er lite bättre. Ta reda på om Innovitaskolan Södermalm är en skola som passar in på de förväntningar ni har på en för- eller grundskola genom att läsa om oss på vår hemsida. På sidan Besök oss kan du hitta datum för öppet hus eller erbjudande om personlig visning. 

Vill du byta till Innovitaskolan Södermalm?

Om vi känns som skolan för er gör ni en köanmälan till den årskurs som ni är intresserade av. Köanmälan till vår förskola görs via Stockholms stads hemsida. Köanmälan till vår grundskola görs via vårt ansökningsformulär.

Vill du ha hjälp med ansökan?

Om du är intresserad av att veta mer om oss eller behöver hjälp med ansökan, kontakta vår administratör.

Så här lätt ansöker du till oss

Läs på om skolan

Du och ditt barn vet bäst vad som motiverar just er. Börja med att läsa på om Innovitaskolan Södermalm, hur vi jobbar och om det passar er. Det kan du göra här!

Besök oss

Vill ni uppleva skolan och se hur vi arbetar? Kom på besök! Ni kan antingen komma på öppet hus eller boka en personlig visning.

Ställ dig i kö

När ni bestämt er ställer ni er i kön till förskolan på Stockholms stads hemsida. Till grundskolan fyller ni i vårt ansökningsformulär. Nu samlar ni ködagar!

Antagningsbesked

När det är er tur i kön får ni ett erbjudande om plats och har då en viss tid på er att tacka ja. Har ni fler funderingar – läs under vanliga frågor eller kontakta oss.

Till Köanmälan

Vanliga frågor om byte av skola