×
 

Hoppa till innehållet

Nöj dig bara med det bästa

Kanske är ni nyfikna på vad mer skolvärlden har att erbjuda, något som skulle passa just er lite bättre. Ta reda på om Innovitaskolan Norrtälje är en skola som passar in på de förväntningar ni har på en för- och grundskola genom att läsa om oss på vår hemsida. På sidan Besök oss kan du hitta datum för öppet hus eller erbjudande om personlig visning. 

Vill du byta till Innovitaskolan Norrtälje?

Om vi känns som skolan för er gör ni en köanmälan till den årskurs som ni är intresserade av. Köanmälan till vår förskola görs på Norrtälje kommuns hemsida. Köanmälan till vår grundskola görs via vårt ansökningsformulär.

Vill du ha hjälp med ansökan?

Om du är intresserad av att veta mer om oss eller behöver hjälp med ansökan, kontakta vår administratör.

Så här lätt ansöker du till oss

 1. Siffran 1.

  Läs på om skolan

  Du och ditt barn vet bäst vad som motiverar just er. Börja med att läsa på om Innovitaskolan Norrtälje, hur vi jobbar och om det passar er. Det kan du göra här!

 2. Siffran 2.

  Besök oss

  Vill ni uppleva skolan och se hur vi arbetar? Kom på besök! Ni kan antingen komma på öppet hus eller boka en personlig visning.

 3. Siffran 3.

  Ställ dig i kö

  När ni bestämt er ställer ni er i kön till förskolan på Norrtälje kommuns hemsida. Till grundskolan fyller du i vårt ansökningsformulär. Nu samlar ni ködagar!

   

 4. Siffran 4.

  Antagningsbesked

  När det är er tur i kön får ni ett erbjudande om plats och har då en viss tid på er att tacka ja. Har ni fler funderingar – läs under vanliga frågor eller kontakta oss.

Vanliga frågor om byte av skola

 • Kontakta oss via kontaktuppgifterna ovan så hjälper vi dig med det du behöver tänka på vid byte av skola i samband med flytt.

 • Ja, du kan ansöka till oss när som helst under året då vi tar emot elever löpande under hela året i mån av plats.

 • Vi tar först emot barn från vår förskola och barn med syskonförtur. Därefter tar vi emot ansökande efter antal ködagar, det barn som då stått i kö längst i varje åldersgrupp erbjuds plats först. Ködagarna börjar räknas från den dag du gör en köanmälan till oss.