×
 

Hoppa till innehållet

Vi har lediga skolplatser

Letar du efter en skolplats till ditt barn? Då har du hamnat rätt. Just nu har vi enstaka lediga platser kvar på Innovitaskolan Motala.

Om vi känns som skolan för er gör ni en köanmälan till den årskurs som ni är intresserade av. Ansök till oss genom att fylla i vårt ansökningsformulär. 

Vill du ha hjälp med ansökan?

Om du är intresserad av att veta mer eller behöver hjälp med ansökan, kontakta vår administratör.

Så här lätt ansöker du till oss

 1. Siffran 1.

  Läs på om skolan

  Du och ditt barn vet bäst vad som motiverar just er. Börja med att läsa på om Innovitaskolan Motala, hur vi jobbar och om det passar er. Det kan du göra här!

 2. Siffran 2.

  Besök oss

  Vill ni uppleva skolan och se hur vi arbetar? Kom på besök! Ni kan antingen komma på öppet hus eller boka en personlig visning.

 3. Siffran 3.

  Ställ dig i kö

  När ni bestämt er fyller du i vårt ansökningsformulär. Nu samlar ni ködagar!

 4. Siffran 4.

  Antagningsbesked

  När det är er tur i kön får ni ett erbjudande om plats och har då en viss tid på er att tacka ja. Har du fler funderingar – läs under vanliga frågor eller kontakta oss.

Vanliga frågor om ansökan till lediga platser

 • Kontakta oss via kontaktuppgifterna ovan så hjälper vi dig med det du behöver tänka på vid byte av skola i samband med flytt.

 • Ja, du kan ansöka till oss när som helst under året då vi tar emot elever löpande under hela året i mån av plats.

 • Vi tar först emot barn med syskonförtur. Därefter tar vi emot ansökande efter antal ködagar, det barn som då stått i kö längst i varje åldersgrupp erbjuds plats först. Ködagarna börjar räknas från den dag du gör en köanmälan till oss.