×
 

Hoppa till innehållet

Innovitaskolan delar

Din plattform för professionell utveckling inom skolvärlden. Vi tror på att gemensam kompetensutveckling stärker hela utbildningssystemet.

Här finner du som pedagog, oavsett om du är verksam inom eller utanför Innovitaskolan, ett brett utbud av föreläsningar och annat material. Använd dem fritt i din undervisning för att berika och förnya ditt arbetssätt. Utforska och låt dig inspireras av "Innovitaskolan delar"!

Hälsningar från Innovitaskolan Karlskrona

Följ med till Innovitaskolan Karlskrona och upptäck ett spännande VR-projekt i ämnet Idrott och hälsa! Eleverna utforskar olika rörelseappar – från boxning till dans och efterfrågar mer – möjligheterna är oändliga!

 • VR-projekt i idrott och hälsa

  Från vision till verklighet. Hör Frida och Ola berätta om Innovitaskolan Karlskronas satsning med att integrera VR i ämnet idrott och hälsa. Lyssna och inspireras!

  Två lärare som står och berättar om VR och tittar in i kameran.

Hälsningar från Innovitaskolan Johanneberg

Rektor och lärare på Innovitaskolan Johanneberg berättar kring den enorma förändringsresa som skolan gjort. Med ökad fokus på trygghet och studiero har både matematikundervisningen och arbetet med musikhjälpen fått mycket goda resultat. Rektorn hälsar även eleverna välkomna varje dag – känn dig inspirerad av skolans arbete!

 • En stor förändringsresa

  Jenny Tydén, rektor på Innovitaskolan Johanneberg berättar kring den enorma förändringsresa som skolan gjort. Vad som varit avgörande på resan? Personalen – här finns en personalgrupp som vill och är engagerad i varje elev!

  Rektor Jenny på Innovitaskolan Johanneberg tittar in i kameran.
 • Fokus på trygghet och studiero

  Lärarna Arash, Desirée och Jakob tar med oss på den spännande resa som skolan genomgått som resulterat i högre nöjdhet, tryggare elever och högre måluppfyllelse!

  Tre lärare står uppradade framför kameran.

Hälsningar från Innovitaskolan Östersund

I filmerna nedan ger lärarna från Innovitaskolan Östersund en unik inblick i skolans pedagogiska struktur och berättar hur skolan förbereder eleverna för framtiden. Filmerna ger dig en fördjupad förståelse för Innovitaskolans arbete och hur vi strävar efter att främja varje barn och elevs utveckling och framgång.

 • Om Innovita Skills

  Lärare Maria på Innovitaskolan Östersund delar med sig av hur de jobbar med konceptorden inom Innovita Skills – Explore, Innovate och Balance.

  Lärare står i kapprum med en beige tröja på sig och blir intervjuad.
 • Digitala verktyg

  Lärare och pedagoger på Innovitaskolan Östersund delar med sig av sina framgångar, utmaningar och insikter kring digitalisering som främjar lärandet.

  Lärare står i ett klassrum och blir intervjuad.

Hälsningar från Innovitaskolan Kalix

Lärare och pedagoger på Innovitaskolan Kalix delar med sig av sina framgångar, utmaningar och insikter kring digitalisering som främjar lärandet. Känn dig inspirerad och ta del av den spännande resan in i framtiden av lärande!

Tidigare kompetensutbildningar

Välkommen att ta del av våra tidigare kompetensutbildningar.

AI i skolan (2023)

Framtidsdagen 8 september är en inspirationsdag för alla medarbetare på Innovitaskolan. Sändningen sändes live från en studio och gästades bland annat av pedagoger från våra skolor samt Peter Parnes, professor i AI på Luleå tekniska universitet. Här kan du ta del av hans inspirationsföreläsning från Framtidsdagen 2023 (ca 46 minuter).

Använd gärna vårt workshopmaterial