Vi har lediga platser

Letar du efter en skolplats till ditt barn? Då har du hamnat rätt. Just nu har vi enstaka lediga platser kvar på Innovitaskolan Enskede.

Om du vill göra en ansöka till oss fyller du i vårt ansökningsformulär.

Om du söker till vår förskoleklass behöver du även ställa dig i kö till skolan på Stockholms stads hemsida.

Vill du ha hjälp med ansökan?

Om du är intresserad av att veta mer eller behöver hjälp med ansökan, kontakta vår administratör.

Så här lätt ansöker du till oss

Läs på om skolan

Du och ditt barn vet bäst vad som motiverar just er. Börja med att läsa på om Innovitaskolan Enskede, hur vi jobbar och om det passar er. Det kan du göra här!

Besök oss

Vill ni uppleva skolan och se hur vi arbetar? Kom på besök! Ni kan antingen komma på öppet hus eller boka en personlig visning.

Ställ dig i kö

När ni bestämt er fyller du i vårt ansökningsformulär och ställer dig i kö via Stockholms stads hemsida om du söker till förskoleklassen. Nu samlar ni ködagar!

Antagningsbesked

När det är er tur i kön får ni ett erbjudande om plats och har då en viss tid på er att tacka ja. Har du fler funderingar – läs under vanliga frågor eller kontakta oss.

Till köanmälan

Vanliga frågor om ansökan till lediga platser